Статті

Жнибороди-Публікації-2010-2014 рp.

2011-01-05 ВУСТА П’ЮТЬ ВОДУ, А СЕРЦЕ — ВРОДУ

«Фотомодель «ВЖ плюс» Наталія ФІЗЬО

Минулий рік приніс шанувальникам конкурсу «Фотомодель «ВЖ плюс» несподіваний (а, може, сподіваний?) результат: переможницею стала студентка Наталія ФІЗЬО із села Жнибороди.

2010-04-21 ЛЮБИМО СВОЮ ЗІРОНЬКУ

ЛЮБИМО СВОЮ ЗІРОНЬКУ

Привіт, Веселий Ослінчику! Хочемо познайомити тебе зі своєю донечкою Зорянкою. В травні їй виповниться чотири рочки. Ми дуже любимо свою Зіроньку і пишаємося нею.

2010-11-05 ПОЖЕЖА В ЖНИБОРОДАХ

ПОЖЕЖА В ЖНИБОРОДАХ

1 листопада о 13 год. 15 хв. виникла пожежа під дерев'яним навісом в с. Жнибороди. Її вдалось ліквідувати силами чергового караулу СДПЧ-9 м. Бучача, МПК с. Берем'яни та місцевого населення.

2010-04-14 ВАМ ЦЕ ДО СНАГИ, АБО СВЯТО В ЖНИБОРОДАХ

ВАМ ЦЕ ДО СНАГИ, АБО СВЯТО В ЖНИБОРОДАХ

Молодь села підготувала святкову театралізовану програму з піснями, усмішками, інсценівками і виставою «Кайдашева сім’я» за повістю І. Нечуя-Левицького. Скажу відверто, що для нашого села це справжня подія.

2010-10-06 «Аби впіймати метелика, потрібно тримати долоню відкритою...»

Аби впіймати метелика, потрібно тримати долоню відкритою

Не тільки Попелюшка мас право на щастя! Історія тернополянки Юлі Деркач теж нагадує казку, ось тільки замість чарівної феї в неї була цілком земна ціль — змінити життя на краще.

2010-01-15 ПАСПОРТНІ НОТИ МАЖОРУ І МІНОРУ

ПАСПОРТНІ НОТИ МАЖОРУ І МІНОРУ

У день виборів паспортні служби закриються водночас із виборчими дільницями, дефіциту внутрішніх паспортів на Тернопіллі немає, а ось із закордонними проблема не розв’язана

2010-06-30 КРИНИЦЯ — ЛЕМКІВСЬКА ПЕРЛИНА КАРПАТ

КРИНИЦЯ — ЛЕМКІВСЬКА ПЕРЛИНА КАРПАТ

Мені пощастило побувати в напрочуд гарному, казково-мальовничому куточку лемківського краю — курортному містечку Криниці. Тільки побачивши цю красу, я душею і серцем збагнув, за чим так тужили вихідці з цього краю-раю.

2013-02-01 Фотопублікація. Колядує фольклорно-обрядовий ансамбль с. Жнибороди

колядує фольклорно-обрядовий ансамбль с. Жнибороди

«В ВИФЛЕЄМІ НАРОДИВСЯ МЕСІЯ, ХРИСТОС НАШ...» — колядує фольклорно-обрядовий ансамбль с. Жнибороди.