Права і правила історико-краєзнавчого проєкту «Жнибороди — Бучаччина — Тернопілля»

Cайт «Жнибороди — Бучаччина — Тернопілля» є приватною веб-сторінкою Миколи Василечка, який додає і редагує статті, світлини та відео, адмініструє сайт і встановлює ці правила і залишає за собою право вносити зміни до них, про які повідомляє на цій сторінці. Незнання правил не звільняє від необхідності їх дотримання. Автор сайту готовий взяти до уваги ваші побажання і пропозиції, але не зобов’язується їх виконувати.

Авторські права

Розміщені на сайті «Жнибороди — Бучаччина — Тернопілля» статті і світлини, крім деяких передруків, належать автору сайту. Ви можете надсилати лінки на матеріали сайту «Жнибороди — Бучаччина — Тернопілля» і ділитися інформацією з друзями в соцмережах. Матеріали сайту можуть бути використані повністю чи частково лише за дотримання наступних умов:

— при будь-якому використанні інформації з сайту ОБОВ’ЯЗКОВО зазначайте автора та посилання на сайт. Якщо публікується частина статті, вказуйте про те і утримуйтеся від зміни змісту, імен чи цілісності.

— при передруці на інших сайтах ОБОВ’ЯЗКОВО додавайте гіперпосилання на «www.zhnyborody.te.ua! У заголовку або в кінці опублікованого передруку має бути вказано джерело — „Історико-краєзнавчий проєкт «Жнибороди — Бучаччина — Тернопілля»”. У тексті має бути збережена інформація про автора. Текст не можна змінювати без погодження з автором.

— використовувати представлені на сайті світлини для їх повторного розміщення на інших сайтах мережі інтернет дозволяється за умови збереження оригінального зображення чи його модифікації із зазначенням автора та гіперпосилання на цей сайт!

— передрук у комерційних друкованих ЗМІ, або будь-яке інше комерційне використання матеріалів сайту «Жнибороди — Бучаччина — Тернопілля» можливе лише зі спеціального дозволу автора. Для отримання дозволу на використання тексту, його частини та/або світлини, будь ласка, надішліть листа на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

— при використанні текстів віршів про вишиванку ОБОВ’ЯЗКОВО зазначайте назви і автора вірша (пісні), а по можливості — отримання дозволу на передрук безпосередньо від автора.

При виявленні використаних матеріалів cfqne без дотримання вищезазначених умов, порушники авторських прав будуть додані в чорний список, а при подальшому неправомірному використання матеріалів — притягнуті до відповідальності, згідно чинного законодавства України.

Правила коментування

До певних статей сайту дозволяється залишати коментарі. Коментувати статті може будь-який відвідувач сайту. Думки, висловлені коментаторами, не слід ототожнювати з поглядами автора. Відповідальність за повідомлення на сайті несе користувач, який їх розмістив.

Обов’язковими умовами додавання коментарів є зазначення імені та електронної пошти коментатора. Користувачеві забороняється видавати себе за іншу особу.

У коментарях категорично забороняється:

- вживання нецензурних слів;

- пропаганда насильства, заклики до розпалювання воєнних дій;

- зведення наклепів на інших осіб;

- розміщення оголошень комерційного характеру і реклами;

- дискримінація і образи за ознаками раси, статі, національності, релігії тощо;

- зневажливі висловлювання про Бога, Святе Письмо, Церкву, Таїнства тощо, пропагування язичництва;

Автор сайту може позбавити права (повного, або часткового) коментування учасника, який систематично порушує ці Правила, без попередження та узгодження заборони із порушником. Користувачі також можуть поскаржитися автору на коментарі. Для цього слід процитувати образливий коментар або написати листа на електронну пошту чи у контактній формі та пояснити чому вказаний коментар є образливим. У разі слушності скарги, коментарі будуть видаляються.

Автор залишає за собою право редагувати та виправляти технічні помилки у коментарях без зміни основного тексту коментаря.

[Інф.: 2007. Оновл.: 13.01.2015]

У вас недостатньо прав для написання коментарів